Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Волен Сидеров отправи сериозни критики към доскорошните си колеги

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВолен Сидеров отправи сериозни критики към доскорошните си колеги
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Каракачанов е имал две детски мечти - да е министър и да измести мен и Воля

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Волен Сидеров насочи съществени рецензии към досегашните си сътрудници в обединението Обединени патриоти - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

``
реклама

" Аз бях този, който направи сдобряването, само че по-късно те си повярваха. Единият вицепремиер, другия вицепремиер. Сега към този момент не, само че постави заместничка, която в този момент вкара индийски ли, пакистански служащи. Аз нямам никакъв министъър, той е министър на държавното управление. Той извършва поликтика на държавното управление. Ако мислите, че Караниколов ме пита какво да прави, заблуждавате се ", сподели той.

" Моите обвинявания към Каракачанов и Симеонов бяха в отговор. Аз бях на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация и заявих, че нямам никакво желание да бъда в листата за евродепутат. Делегатите ми ръкопляскаха. Те обаче бяха решили към този момент да вземат участие дружно. Каракачанов беше видял опцията Вътрешна македонска революционна организация да се наложи като единствената партия в тази ниша, беше видял и финансовия запас. Беше видял опцията да ме измести, което е неговата детска фантазия.  Той има две детски фантазии - едната е да бъде министър на защитата, която се случи, а другата му е да измести Атака и Воля. На него по този начин му се коства, че и тази осъществил, само че не е по този начин ", сподели Сидеров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР